Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αρχίζουμε!!!!

Οι εκλογές είναι η ώρα της αλήθειας για όλους. Όχι μόνο για το πολιτικό σύστημα, τα πολιτικά κόμματα και τα πολιτικά πρόσωπα, αλλά για το ίδιο το έθνος, για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. 
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι εκλογές κρίνουν την τύχη των κομμάτων, των πολιτικών στελεχών, των κυβερνήσεων, των κοινοβουλίων. Η αλήθεια είναι ότι οι εκλογές κρίνουν την τύχη της χώρας συνολικά και ατομικά κάθε πολίτη. Οι εκλογές στην πραγματικότητα φέρνουν την πατρίδα σε επαφή με την ιστορία, την κοινωνία σε άμεση επαφή με τον εαυτό της με τον οποίο και πρέπει να στοχαστεί και να αποφασίσει με πολύ μεγάλη προσοχή και τον κάθε Έλληνα αντιμέτωπο με το ερώτημα: τι γίνεται με το μέλλον το δικό του και το μέλλον των παιδιών του.

Ο "Πρασινοφρουρός" δεν μπορεί να απουσιάζει απ αυτή τη διαδικασία. Συμμετοχή λοιπόν με θέσεις, προτάσεις, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, προσκήνιο και παρασκήνιο, από την πολιτική δραστηριότητα των κομμάτων και των στελεχών τους στην ΠΙΕΡΙΑ !!!

Αν λοιπόν αντέχετε μας παρακολουθείτε. Σίγουρα θα μάθετε πολλά! Αληθινά, παρασκηνιακά, υπεύθυνα και σίγουρα όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για τον καθένα που ζητά την ψήφο σας για να επιλέξτε το σωστό και το καλύτερο! Φυσικά το ΠΑΣΟΚ!!!!

Αρχίζουμε λοιπόν!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου