Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Και ο Τρελαντώνης !!!!

Στον κόσμο του…

Η εμμονή του Αντώνη Σαμαρά μέχρι προ ολίγων εβδομάδων για εκλογές εντός του Φεβρουαρίου δεν εμπόδισε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να κάνει και άλλα βήματα πίσω, ανακοινώνοντας σε άρθρο του στην εφημερίδα Real News ότι επιθυμεί εκλογές μέχρι το Πάσχα.
Εύλογα αναρωτιέται ο καθένας, ποιος ο λόγος να γίνεται τόσο φορτικός στην κυβέρνηση, της οποίας εταίρος υποτίθεται ότι είναι, την..
..στιγμή που όλοι πια γνωρίζουν ότι θα συμβιβαστεί.
Αντελήφθη προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς ότι οι πολυπόθητες εκλογές τον Φεβρουάριο δεν συμφέρουν το κόμμα του και πλέον αλλάζει ρότα, δηλώνοντας ότι «είναι συμφέρον για τη χώρα να υπάρξει κυβέρνηση με νωπή και ισχυρή εντολή». Στο άρθρο του εμφανίζεται διαλλακτικός για να ξεκαθαρίσει ωστόσο:«όχι μετά το Πάσχα» [...] «Δεν θα ανεχθώ κωλυσιεργία… Όσοι πιστεύουν ότι η περίοδος προσφέρεται για μικροκομματικές μεθοδεύσεις, ας γνωρίζουν ότι η υπομονή μας δεν είναι ανεξάντλητη».
Το ερώτημα που γεννάται είναι: Άραγε, η υπομονή των Ελλήνων πολιτών που δεν κατανοούν την μέχρι τώρα συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, πόση αντοχή μπορεί να έχει. Επιπλέον, η «νωπή και ισχυρή εντολή» πώς ερμηνεύεται ακριβώς; Εάν ο λόγος γίνεται για την πιθανότητα αυτοδυναμίας, μπροεί η υπομονή να περισσεύει, τα γέλια όμως δεν συγκρατούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου